Услуге

У строгом центру града отворили смо перионицу веша „ Штирк“. Наш сервис за прање и пеглање веша пружа брзу и квалитетну услугу прања, пеглања, паковања и транспорта веша.

Перионица веша „ Штирк“ опремљена је најсавременијом и најквалитетнијом опремом за професионално прање и пеглање веша престижног произвођача Miele. Такође, у процесу рада користимо и професионална средства за прање веша, SUTTER PROFESSIONAL i HAGLEITNER, чувајући ваш веш и штитећи нашу околину.

Корисници наших услуга су грађани, угоститељски објекти, хотели, амбасаде, страна представништва, вртићи, сервиси за одржавање пословних и приватних простора и многи други.

Ваше је само да преузмете чист, опеглан, професионално упакован и заштићен веш. Из наше перионице веш стиже професионално упакован, мирисан и чист.

Прање и сушење веша

Услуга је предвиђена за веш који не захтева пеглање или ако свој веш желите да опеглате сами.

Пеглање веша

Веш пегламо професионалним Миле (Miele) ваљцима за пеглање, као и професионалним Миле ручним пеглама. Можете донети већ опран веш, а ми ћемо га опеглати за Вас.

Комплетна услуга

По веома доступним ценама нудимо комплетну услугу прања, сушења и пеглања веша. Ваше је само да преузмете чист, опглан, професионално упакован и заштићен веш.

Дечји програм

Приликом прања дечије гардеробе користимо машину предвиђену искључиво за прање одеће наших најмлађих клијената. Дечији веш третирамо благим и хипоалергијским средствима за прање уз минималну употребу омекшивача.

Спортски програм

Коришћењем специјалног детерџента NUNCAS, јединог течног средства за прање и регенерисање спортске одеће од синтетичких влакана, елиминишемо све бактерије и мрље и на ниским температурама.

Хемијско чишћење

Поред услуга прања и пеглања веша вршимо и услугу хемијског чишћења веша. Ускоро у нашој перионици и најновија технологија wet-cleaning-a.